Yolağzı Şehit Özkan Kılıç İlkokulu
Yolağzı Köyü Keşap/GİRESUN

VİZYON

Eğitimde Kaliteye Doğru” parolasıyla doğru işleri yaparak öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı , üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Ülkemizde ve dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak.

MİSYON

1-Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve İnkılapları’na bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen , koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı , demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek. 2-Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgiyle kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzur ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.

İl:17 km İlçe:5 km